Sommarcupen...

Igår var det sommarcupen i Sexdrega. Båda barnen var med i sina respektive lag. Kasper började på morgonen. Första matcken blev vinst med 4-0, (1 mål, 1 assist) tyvärr blev det två förluster efter det, så det räckte ej till fortsatt spel för P10.

Istället fick vi hejja fram storebror och hans kompisar i P12. och som vi hejjade... 2 vinster och 2 förluster vilket räckte för att gå vidare som bästa 3:an. Oj vad roligt :-)
Det blev kvartsfinalspel, mycket nerver men grabbarna skötte sig sååå bra. Matchen slutade oavgjort så det fick avgöras på straffar.... Nervöst för mammas nerver.... VINST med 5-4 :-)
Vidare spel i semifinal. Även där slutade matchen oavgjort... Avgjordes även den med straffar. Ännu nervösare för mammas nerver... VINST... Killarna är i final!!!!
I finalen står det länge 1-1, men precis innan slutsignal lyckas Sjömarken peta in ett mål till, matchen slutar 2-1 och våra killar har vunnit SILVER!!! Vilken glädje!

Det blir prisutdelning med fina silvermedaljer, och alla killar är så stolta. (Vi föräldrar är ännu stoltare)

VÅRA HJÄLTAR!!!

Och så här nöjd och glad var Elias!!! Idag är han fortfarande nöjd och glad, med värk i benen... Vem hade trott att det skulle bli så många matcher!
Grattis killar till silvret! Ni är bäst!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0