Vilken ljuvlig dag!!!

Äntligen sol och värme!!! Som vi har längtat efter detta.
Bara få sätta sig på altanen och njuta i solen.... Hm, hade visst glömt att det är stora kalasdagen idag och det är massor att förbereda!!! Mattias fyller år imorgon, men vi firar det idag med grillparty. Syrran m familj och mampap kommer!
Barnen fick äta rester till middag, spagetti m köttfärssås, till deras glädje, ute i solen. Deras mamma hade fullt upp i köket...


Grillpartyts meny bestod av: snacks med ljummen spenatröra... Såååå gott! (Första gången jag lagade, men den var verkligen succé.) Grillspett med kyckling, fläskfilé, chorizokorv, lök, champinjoner, paprika och körsbärstomater. Potatisgratäng, sallad och 3 olika såser! Till efterrätt bjöds det på kladdkaka med vispgrädde... Och då menar jag verkligen KLADD-kaka... Alla blev iaf proppmätta och det är väl ett bra betyg!!!



 
Höll på att glömma paketöppningen... så här glad blir man for hörselskydd med radio i :-)
Syster m familj hade en stor voffsing med sig. Han heter  Ramses och är en fin Labradorhane. Sudden och Felix var inte lika nöjda med hundbesök som vi...

Imorgon är det riktig födelsedagsdag och mors dag, då ska våra underbara barn ge oss frukost på sängen. Beställningen hänger på kylskåpet och vi har fått stränga order om att vi ej får gå upp tidigt!!!! Gullungar :-)

Kommentarer
Postat av: kicki

Ramses är en liten valp, ingen stor hund... i alla fall så tror han det! Det kanske du märkte :) Hi hi

Han tyckte i alla fall att det var väldigt trevligt hos er sa han när han kom hem. Han ville nästan inte följa med mig hem från Maria och Jon i söndags så undrar hur det kommer gå efter denna helgen då han ska vara där fredag till måndag kväll!



Tycker att dina scrapkort och smycken är alldeles underbara! Dina barn verkar ju också ha ärvt din "konstnärs" ådra, med tanke på morsdag korten.



Kramar från Ramses och Ramses matte Kicki

2009-06-03 @ 00:46:24
URL: http://kickizen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0