Mors dag No2

Vi tog en liten promenad till Mor och Far här på eftermiddagen, lagom till trekaffet...  Då bjöds det på bullkalas :-)


Såklart hade vi med oss en liten morsdagspresent och ett kort!!!
 

Jag har stänplat en canvastavla med en fin vers som jag snubblade över på nätet häromdagen! Tänkte att det kunde passa min söta mamma! Och eftersom hon är fullkomligt blomtokig så passade det bra med ett kort med blomfiluren, blommigt papper och extra maffiga pappersblommor!

Födelsedag/Mors dag No1

Vilket underbart uppvaknande i morse... Barnen kom in med frukost på säng åt oss. Mattias firar ju födelsedag idag samtidigt som det är Mors dag!!!

Nu förstår jag varför det har varit hemlig verkstad i min pysselhörna. Killarna hade gjort varsitt morsdagskort och grattiskort till oss.

En Amelia, lotter (vann 20:-) ett nytt Hello Kitty mobilsmycke och två jättefina hemliggjorda kort fick jag!!!

 
Här är Mattias grattiskort, visst är grabbsen duktiga!!!

Tack våra gulliga killar för en mysig morgon med god frukost!!! Älskar er!
Och stort grattis på födelsedagen Darling!!!

Vilken ljuvlig dag!!!

Äntligen sol och värme!!! Som vi har längtat efter detta.
Bara få sätta sig på altanen och njuta i solen.... Hm, hade visst glömt att det är stora kalasdagen idag och det är massor att förbereda!!! Mattias fyller år imorgon, men vi firar det idag med grillparty. Syrran m familj och mampap kommer!
Barnen fick äta rester till middag, spagetti m köttfärssås, till deras glädje, ute i solen. Deras mamma hade fullt upp i köket...


Grillpartyts meny bestod av: snacks med ljummen spenatröra... Såååå gott! (Första gången jag lagade, men den var verkligen succé.) Grillspett med kyckling, fläskfilé, chorizokorv, lök, champinjoner, paprika och körsbärstomater. Potatisgratäng, sallad och 3 olika såser! Till efterrätt bjöds det på kladdkaka med vispgrädde... Och då menar jag verkligen KLADD-kaka... Alla blev iaf proppmätta och det är väl ett bra betyg!!!



 
Höll på att glömma paketöppningen... så här glad blir man for hörselskydd med radio i :-)
Syster m familj hade en stor voffsing med sig. Han heter  Ramses och är en fin Labradorhane. Sudden och Felix var inte lika nöjda med hundbesök som vi...

Imorgon är det riktig födelsedagsdag och mors dag, då ska våra underbara barn ge oss frukost på sängen. Beställningen hänger på kylskåpet och vi har fått stränga order om att vi ej får gå upp tidigt!!!! Gullungar :-)

På begäran:fler halsband!

Som jag lovade tidigare i veckan skulle jag ju visa vad som hade blivit pärlat i helgen, men oj vad tidan går...
Nu är jag iaf redo!!!

Här är tre halsband i samma modell men i olika färger. Vtt med sötvatten och olika glaspärlor, Svarta och gråa nyanser med rökfärgade glaskross och det brun-beiga med lite vitt och glas.(SÅLDA)


Två halsband med vajer och klämpärlor. Första med vitt, beige och glas. Det andra med bruna/rostfärger och silvermellandelar, bla en fjäril på var sida. Hänge fram på båda! (BRUNT ÄR SÅLT)


Två ganska långa halsband med ögla att trä igenom hängena i. Gjorda med olika glas, sötvatten och snäckskalspärlor, med silverfärgade mellandelar.


Det blev oxå några fler fotlänkar gjorda, några blev dock sålda i Halmstad, så detta är vad som blev kvar av de nygjorda!!!
Hoppas ni gillar det ni ser!!!

Elfsborg-Trelleborg.

Ikväll har jag och Elias varit på Borås arena och kollat på fotboll. Det var Elfsborg som mötte Trelleborg. Helt rättvist blev det vinst med 1-0, efter ett snyggt nickmål!!!


Imorgon kväll bär det av mot Ulricehamn, då ska Elias spela match, vi hoppas på vinst även då...
Jag har tappat rösten så det blir en lugn mamma på kanten imorrn :-)
Lycka till grabbar!!!

Pysselsöndag!

Idag har Jenny varit hos mej hela dan och pysslat kort. Jag tänkte visa vad jag har åstakommit!!!

 
 Först ett kort med stämplade blommor. Några är stämplade på annat papper, sedan utklippa och fastsatta med distansklossar.


Två kort gjorda efter samma skiss, men med olika papper.

 
Två grattiskort med min "favvograttisstämpel" från Inkido. Badbubblorna har fått 3d-lack på sig!

 
Här har jag lånat Jennys "Hipp hipp hurra" stämpel och monterat kort med Penny Black stämpeln. Urgulliga möss som äter Cupcake. 3d-lack på ljusen och dekorband som avskiljare mellan de olika pappren.


Två grattiskort till. 


Och tillsist två kort som jag gjorde tidigare i helgen. Wilma och Ludvig på olika papper. Ludvig har fått 3d-lack på sin boll och Wilma på paketen. Wilma har även glitter på sina rosetter i håret!!! 

Igår var jag och barnen i Halmstad och hälsade på Åsa med familj. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig (den var i Gävle på svensexa) så det blev inget fotograferat, men vi tackar för en toppentrevlig dag med god mat, fika och trevligt sällskap!!!
Jag har pärlat endel halsband i helgen oxå, men det kommer bilder på dom i ett annat inlägg för nu ska jag krypa ner under mitt tjocka, mjuka, fluffiga, goa, underbara täcke och kolla lite tv! Gu' vikket skönt täcke jag har... (Blink till Mattias)
Godnatt alla goa och tack för en mysig pysseldag Jenny. (Kolla in hennes blogg, där visar hon sina skapelser för dagen, länk finns på min)

Halsband i vitt!

Vill bara visa ett till halsband som jag gjort åt en speciell vän... (but it's secret...)
 


Ledig fredag.

Eftersom det var en härlig klämdag idag valde jag att ta ledigt... och tur var väl det för här har det varit fullt upp. Dagen började med att Securitas var här och fixade till larmet efter flytten av dörr, Sen kom vår leverans av markstenen som jag beställt, Tobias  lastade med säker hand av fyra pallar med sten i två olika storlekar och täckduk.
 
Sedan bjöd vi honom på kaffe och nybakade muffinsar med hallon och vit choklad... Sjukt goda :-)

Strax efter det kom rörkillen och kollade till vår bergvärmepump... Det har blivit nåt felmeddelande på den sen vi fimpade ett element, men nu ska det nog fungera!!!

Emellan detta har jag försökt att få något gjort (läs: pärla halsband) Det har idag blivit 6 st halsband och två fotlänkar. Tyvärr har gubben min tagit med sig "min" digitalkamera till svensexan, så jag har inte kunnat ta några bilder på dom än... Kameran och gubben kommer hem på söndag så då blir det lite bilder!!!

Nu blir det hopp i soffan med tv kväll och cheeseballs.. mmmm!

Rosa halsband!

Ja, jag kör väl en liten visning av rosa halsband oxå när jag ändå är igång...

Det första är med rosa sötvattenspärlor, rosa pyramider, ljusrosa glaskross, vita glaspärlor, strass-rondeller, rocaillepärlor och silverfärgade mellandelar. Förlängningskedja bak.
 

Halsband två är utan hänge, med en större mönstrad glaspärla fram istället. Rosa sötvatten, vita glaspärlor, krackelerade glaspärlor och rocaille i rosa och silverfärg. Kedja bak!


Halsband tre är lite brun/aprikos/rosa... Glaspärlor, glaskross och små kuber, små rocaille i brunt emellan. Hänge av glas fram och förlängningskedja bak!!

Halsband i vitt!

Här kommer en liten visning av vita halsband i olika korta modeller.

Först ut är ett halsband med olika "sektioner" avdelade med klämpärlor. Gjort med sötvattenspärlor, krackelerade glaspärlor, glaskross och lite silverfärgade mellandelar. Silverfärgad "tunna" med blandade pärlor som hänge fram.Förlängningskedja bak.
 

Halsband två är gjort med ungefär likadana pärlor, men fyllt hela vägen runt. Det har ett togglelås fram, med ett avtagbart hänge med lite större pärlor i.(SÅLT)
 

Halsband tre har glaskross, pärlemovita glaspärlor, roccailepärlor och små silverkulor. Fram hänger en silverfärgad "tunna" med valfritt hänge!!! Förlängningskedja bak.

Tändsticksaskar!

Jag har suttit o pysslat lite på kvällarna, och resultatet har blivit några dekorerade tändsticksaskar! Jag gjorde några till i julas, men nu är det ju grill och myggljus-säsong och då kan det ju vara kul med en trevlig liten ask!!!

 
 

Dekorerade med fint papper, stämplar, pappersblommor, pearlmaker, brads mm.
Nu är det bara att tända grillen... Eller kanske göra ett fint paket med en ask
och lite ljus :-)

Grattis!

Idag har vi två familjer att säga Grattis till!
Först ut är Mattias lillebror Micke som gifte sig med sin Maria igår! Det skulle nog varit "hemligt",en liten privat cermoni med bara föräldrarna, men Maria skvallrade för mej via mail, och vi bor ju så långt ifrån varann så vi kunde ju ändå inte hitta på nåt bus!!! Vi önskar er all lycka, och nu väntar vi bara på bäbisen som kommer efter sommaren!!!
Stort grattis från oss!!!

Familj nummer 2 som vi grattar är Lasse och Boel, med lilla Nora,  som efter midnatt fick en son! Grattis till mor och far, och ett stort grattis till Nora som har blivit STORASYSTER!!!
Hoppas vi får se det lilla underverket snart!

Sen får man väl säga grattis till Norge oxå... Alexander Ryback tog ju hem hela konkarongen i natt i Moskva!!!
Tja, låten växer ju mer man hör den, och Malena floppade rejält, hade någon väntat sig nåt annat??? Daaaaa!!!

Rabarberfat!

Jag är ju så ivrig att se hur mina gjutna cementfat blev, så jag var tvungen att vända på två idag! Ja, dom verkade bli riktigt snygga! Jag vände på dom minsta, för dom lite större behöver nog ett par dar till för att "brinna" till sig ordentligt!!!
Här är resultatet på ett iaf...
 
Visst blev det fint, jag är jättenöjd och det är ju så kul att gjuta!!! Nu måste jag bara köpa mer cement, det gäller ju att passa på medan rabarberbladen är fina och lagom stora!!!

Söndag.

Idag har hela familjen varit ute på cykeltur, vi trampade oss till fotbollsplanen där Kaspers andra lagkompisar spelade poolspel. Vi fikade och tittade på en match, tyvärr blev det förlust med 6-5.

Moster Maria, Jon och Amanda kom ut på ett besök på eftermiddagen, då blev det fika med rabarberpaj idag igen, lika gott som igår :-) Vi planerade lite för vårt bygge vid entren, med stenläggning och dyl, så nu ska det beställas sten, så får mina starka män börja gräva. Jag blir "passuppa" med kaffe, dricka, käk mm, men inte mej emot med tanke på hur fint det kommer bli när det är klart!!!

Senare tog familjen en tur till golfbanan, man och barn slog många fina slag på drivingrangen, ivrigt påhejjades av mej... och fotograferade så klart!!!

Mina pojkar på rad!!!

Sedan gick vi över till greenen och bunkern och puttade lite. Barnen slog några riktigt bra slag i bunkern oxå!!!
Nu blir nog morfar stolt, vi får ta med honom till rangen nån dag och visa honom vad killarna kan...!
 

Örhängen!

Jag har knåpat ihop lite olika modeller av örhängen. 
Alla med sötvattenspärlor och blandade silvermellandelar!


 
Det var allt för nu!!! Over and out...

Kort!

Imorse vaknade jag tidigt (kl 6) och kunde inte somna om. Så jag bestämde mig för att stiga upp. Började göra en pajdeg till vår rabarberpaj som skall bakas ikväll, Så god med ett lite knäckigt pajskal!!!
Sen startade jag datorn och satte på webradion på Lugna favoriter! Blev lite pysselsugen och plockade fram mina stämplar, kollad lite vad man kunde tänkas stämpla för nåt idag!
Hittade en grattisstämpel som jag inte har använt på evigheter... Klippte och klistrade lite paket, och här är resultatet:
 

För några dagar sedan var jag på Forma Hantverk, då fick jag reda på att dom ska stänga butiken och bara sälja över nätet... Så det blev lite panikköp då... Kom hem med typ 50 papper i olika färger, lite mönstrade papper och blingpapper. En "Glad påsk"stämpel, en "jag jillar dej" stämpel, lite Brads, en fjärilstämpel och en collagestämpel med noter, text och fjäril på.... Den sista stämpeln är verkligen inte min stil, vet ej varför jag köpte den, men jag var ju tvungen att testa den ändå..

Lite "sliten" stil på detta kort med gammaldax papper och lite "smutsig" spets fastnitad lite halvt om halvt. Min nya fjätil uppe i hörnet som jag har embossat i guld. Det blev ganska fint till sist, så jag var tvungen att göra ett till...

Ett Mors dag kort till någon gullig mor kanske... Fast inte till min, för det hon ska få kan jag inte visa här än, för hon kikar in här då och då, men gullig är hon och Världens bästa mamma!!!

(Tror jag börjar gilla min stämpel lite ändå :-)

Nu ska jag ut och titta till mina rabarberfat... Hade lite cementverkstad här igår... Mattias blandade cement och jag fixade formar av rabarberblad... Nu ska dom bara brinna till sig ordentligt sen visar jag resultatet för er!!!

Poolspel i Gällstad!

Idag har vi varit i Gällstad och tittat när Kasper och hans lagkamrater spelade fotboll! Två matcher skulle spelas. Första var mot Ulricehamn, och det gick jättebra! Kasper började med att göra mål efter typ 3 sekunder... sen rullade det verkligen hans väg... 6 baljor blev det för Kasper, så första matcken blev vinst med 6-2 :-) (Mamma är stolt, han är såå duktig vår lille stjärna)
  

Efter en god äggmacka var det dax för nästa match mot Gällstad. Den matchen gick om möjligt ännu bättre, 6 mål även där och vinst med 9-0. Ett mål gjorde Kasper på inkast... Ja, jag vet att man inte får kasta rakt in i mål, men det är väl domaren som dömer och han visade MÅÅÅÅL, till motståndarnas föräldrars förtret...Vill då påpeka att det redan stod 7-0... He He, skadeglädje är den enda sanna glädjen ;-)
Det var ganska kul att se hur Gällstad fick plocka in spelare efter spelare, så tillslut spelade dom med hela sitt lag... 8 st mot våra 5 men det blev ändå inga mål för dom... :-(

Glada och nöjda lämnade vi Gällstad för denna gången!
Nu har mina grabbar åkt för att titta på Elfsborg som möter Halmstad idag!
Elfsborgsflaggan är i topp här hemma... Tur att det är bra flaggväder!!!
Må gott mina fotbollsvänner och galna fotbollsmammor och alla ni andra!! Kraaam!

The studio...

Igår efter jobbet åkte jag och några vänner ner till Göteborg, till något som heter "The Studio". Det är en fotostudio dit man får komma och bli fotograferad i en riktig fotostudio. Man får hjälp med make up av duktiga make up-artister, sen grejjar man håret så som man vill ha det!! Tre ombyten kläder skulle man ha med för dom olika tagningarna. En tagning med porträtt, en sittande på en stol och den sista med spegel och stående med den berömda "Carolafläkten"!!!
Snacka om att det kändes helt sjukt till en början, att "posera" inför en helt främmande människa, men vår fotograf var jättetrevlig och duktig!
Sen blev det lite väntan innan vi äntligen fick komma in och titta på våra fotoserier... JA, det bjöds på många goa skratt... Hur man kan se ut på kort...fattar ingenting...
Här är resultatet av min kväll igår iallafall...

 



Ett kul minne har vi fått tillsammans och MÅNGA skratt :-)

Paketleverans!

Tjo ho vad glad man kan bli när man får paket från USA! jag har beställt lite nagellack från head2toebeauty, och det paketet kom idag!!!

Så kul med lite nya färger, hade spanat in mej på rosa färger men sen slank det med ett turkost och ett blåmetallic, kan va snyggt när man blir brun. Köpte också ett överlack från Seche Vite som gör att alla lager nagellack torkar direkt, så farväl till alla lakansavtryck och revor i lacket! Jag har redan provmålat med det rosa längst fram, ett lager underlack, två rosa och det snabbtorkande överlacket på det... Klart och torrt på 10 min!!! Fattar ni att det är LYCKA!!!

Bäbiskort!

Jag har fått låna en gullig textstämpel av Jenny: Välkommen till världen" Därför har jag gjort några bäbiskort!!!

Jag har använt lite olika papper och en gullig nallestämpel.
Tillsammans med texten tycker jag att det blir riktigt gulliga "Grattis till bäbisen kort"
  
                          
Jag har fäst nallarna och hjärtat med distanskuddar, och på det rosa är det fäst en liten rosa "brads"
Nu väntar vi bara på bäbisarna :-) Först i tur är det Åsa och Fredde, sen väntar Maria och Micke och sist Aleksandra och Johan!
Fast jag testar nog lite andra ideér innan det är dax ändå!!!

Hemlig resa!

Ja, då var det ju äntligen dax för vår årliga hemliga resa med jobbet! Igår möttes vi upp kl 13 utanför jobbet där buss väntade. Resan gick ner mot Göteborg, in på slingervägar tills vi kom fram till Gunnebo slott!

Där fikade vi vår medhavda picknick. Mitt i allt dök en trollkarl upp... Han var jättespexig och otroligt fingerfärdig! Man blir ju lite lätt frustrerad när man inte fattar nåt!

Sedan fortsatte resan mot "Götet". Och slutmålet var Hotell Barken Viking!
 
Riktigt coolt att bo på båt, och så snyggt hotell!
 
Vårt rum med hamnutsikt :-)
Kl 18 serverades det välkomstdrink med tillhörande bordsplaceringslek! Jag fick självaste chefen till bords!
God mat serverades: Toast Skagern, Kycklingfilé med sparris och citronrisotto och till efterrätt Vanjiljpannacotta med blåbär!!!
Sen blev det full fart på discot, dans hela natten lång, (läs: Vi var med o stängde stället :-) och många goda drinkar!!!
Lita trötta var vi allt idag, men god hotellfrukost är ju aldrig fel!
Åter i stan vid 11,30.
Alla verkade nöjda med årets upplaga av Hemlig resa, vi oxå såklart!
Ser redan fram emot nästa års resa!!!

Tjejmiddag!

Igår var det dax för tjejmiddag hos Jenny i Ulricehamn. Vi är fem tjejer som träffas fem ggr om året hemma hos varann och äter mat o tjötar :-) Vi har gått gymnasiet ihop och har hållt på att träffas i 13 år nu tror jag (rätta mej om jag har fel tjejer..)
I  år fyller vi ju alla 35 år, vissa har redan fyllt medan andra (läs: JAG) väntar till December... Så istället för att köpa massa presenter till varann ska vi åka på Spa tillsammans i Oktober! Året vi fyllde 30 åkte vi till Stockholm över en helg, det var verkligen lyckat med shopping och Wallmans salonger!!!

Igår bjöds det iaf på många goa skratt och god mat! På menyn stod Grekisk Pyttipanna med grönsallad och en SJUKT god sås, till efterrätt fick vi Tobleronemousse med grädde och melon...Mums! Jenny har lovat att lägga ut receptet på sin blogg!

Här är Jennys son Felix, fullt upptagen med att käka... strumpa???

 
Och självklart mina goa tjejer, Jenny, Nina, Linda o Beischan (Eh, jag menar Karin :-)
Tack för en jättetrevlig kväll, nästa gång ses vi hos mej!
Kram till er!!!

Namnsdagskort!

Jag köpte en ny stämpel för ett tag sedan, Grattis på namnsdagen. Man måste ju hitta alla anledningar till att göra och skicka kort!!!

 

En gullig geting med blomma och nya textstämpeln, båda från Forma Hantverk. Monterade på distanskuddar för att få lite djup i kortet, även 3d-lack på blomma,näsa och kinder!!!


Gjorde ett liknande med samma stämplar fast med andra färger på kortet, fäste punchinella i silver under stämplarna, och utstansade blommor på distanskuddar, lite pearlmaker i mitten av blommorna!!!

Hittade oxå en stämpel i mina gömmor som jag aldrig har använt... (Säger bara Tradera...)
 
Stämplade på ett ljust rosa papper med blommor på, färglade lite, fäste det på ett annat blommigt papper och fäste fast extra pappersblommor (prima) och tillsist en liten klutt med Stickles!!! Tycker att det blev ett ganska trevligt kort som man kan skicka helt utan anledning!!! 

Städhjälp!

Idag frågade jag om Elias ville tjäna 10 kronor, såklart ville han det!!! Det gällde att dammsuga hallen och köket, som var riktigt smutsigt efter byggandet i hallen. Han plockade fram dammsugaren och började, riktigt duktig städhjälp faktiskt, för det kan väl inte kallas barnarbete???

Smart kille är han oxå. Frågar sin mamma om han får mer pengar om han städar fler rum... Ja säger jag, 2 kronor kan du få... Hm, då tror jag att jag tar sovrummet och data/pysselrummet oxå, för då har jag 14 kronor och det kostar en Sandwichglass... Gullunge!

Fotbollsmatch.

Ikväll var det seriepremiär för Elias och hans fotbollslag. Dom mötte Marbäcks P12 lag!
Elias var målvakt och det gick jättebra. Han gjorde massor med snygga räddningar och lååånga utsparkar!
Matchen slutade med vinst 10-5. Bra jobbat grabbar!!!




Förkylning!

Usch, jag har åkt på en riktig dunderförkylning, kände det igår kväll när jag skulle lägga mej, så min näsa är lite skinnflådd efter allt snytande! Men men, det som inte dödar det härdar, eller vad är det man säger???

Ja, då var det sista dagen för deklarationen... KAN nån förklara varför man gör detta i absolut sista minuten VARJE år!!! Lappen låg kvar hemma, icke ifylld, när jag åkte till jobbet i morse. Som tur var spelar Elfsborg match idag, och den skulle Mattias X 2 se. Då fick han ta med min blankett in till stan. Jag LOVAR att det är sista gången jag ska vara så här sent ute...(Not)

Som inte det vore nog med allt elände så skäms jag lite oxå... Min kompis Jenny fyllde 35 år igår och vem missade det om inte JAG!!!  Iallafall så tänker jag på henne idag och hurrar i efterskott!!!
Eftersom jag vet att hon kikar in här då och då visar jag henne och er andra kortet som kommer med posten till henne på onsdag, det blir ju ingen överraskning men det blir ju ett snabbare GRATTIS!!!!


Hoppas du fick en fin födelsedag med familjen! Vi ses ju på fredag = TJEJMIDDAG:-)
Stor grattiskram i efterskott!!!

Trött Sudden!

Måste bara visa er ett kort på Sudden.. Han låg inne och vilade middag idag.
Ja bilden får tala för sig själv, men håll med om att han är superskön???

Min pysselhörna!

Tja, vad ska man säga... Så mycket grejjer man samlar på sig. Jag köpte en ny hylla på IKEA i Sthlm, men den har inte kommit upp förrän idag..( en god kvinna reder sig själv ;-) )

Känns som om det blev mer plats och ordning i min lilla pysselhörna!
(Mattias har varit duktig idag, han har högtryckstvättat hela altanen, därför fick jag tummen ur och skruvade upp hyllan själv...)

Hej-kort!

Idag tänkte jag skicka ett litet Hej-kort till "min lilla Åsa" i Halmstad. Jag tycker att hon bor alldeles för långt bort, men SNART kommer hon närmre... Hon och Fredde bygger hus i Svenljunga så till jul hoppas jag att hon finns här!!!

Tycker att kortet passar henne perfekt, då hon är en sån glad o sprallig tjej med lockigt hår!
Lyckliga jag som har en sådan vän!


Jag har också gjort ett kort med en ficka. Det ligger en "tag" i för att skriva sitt "meddelande" på, tex Grattis, men man kan ju om man vill tex vika en peng och sticka i.

Gillar verkligen färgerna :-)


Renoveringslördag!

Idag blir det bygga av. Det är dax att byta ytterdörr och fönster i hallen! Våran duktiga snickare Håkan kommer och hjälper oss! Det kommer bli en vit dörr och ett "sidoljus 40*210.
Före ser det ut så här:

Viss rivning är redan påbörjad. Element är borttaget, ström frånkopplad mm.

Håkan rev hela väggen och började sakta men säkert bygga upp den igen...
 

 Nu börjar man se resultat... Dörren är flyttad och fönstret är på plats. Nu ska bara gamla dörrhålet täckas för och isoleras...

Voila... Kolla kolla så snyggt det blev. Nu är det bara lister, spackling och lite målning kvar invändigt...


Gillar verkligen dörren och placeringen känns SÅ mycket bättre nu.
Skönt att få en liten hörna att hänga ytterkläder och ställa skor i!!!
Håkan kommer på måndag och sätter lister så efter det kan jag spackla och måla.. Vitt ska det bli!!!

Nu är det dax för filmtajm...Jag och barnen ska titta på "Bolt" och äta popcorn! (Mattias spelar golf)
Ha en fortsatt mysig lördagkväll alla ni goa!
Tack för alla snälla och rara komentarer ni lämnar, det är så kul att läsa dom!!! Kraaaam.

Stämplad tavla!

Jag fick lite "blodad tand" av att stämpla tavlan till Familjen Forsberg, så jag fortsatte i morse...
Det blev en tavla med en textrad ur "Det vackraste" av Cecilia Wennersten. (hon sjunger den iallafall...)
Storlek 20*20



Har ju sedan tidigare stämplat en till våran hall med texten "Välkommen till oss".
Kul med en lite personlig tavla på väggen!!!

Härlig ledig fredag!!!

Igår hade vi en riktigt trevlig ledig fredag! Vi hade Jonas, Keti och Douglas på besök.  Vi tog en fika på altanen, det var ju verkligen högsommarvärme :-) Såklart var jag ju tvungen att gulla lite med Douglas 8 veckor oxå... Han är söt som en docka...



Klockan fem var vi bortbjudna på köksinvigning hos Sofia, Micke och barnen. Dom har ju precis köpt hus och har bytt till ett nytt jättefint kök.
Såklart hade vi varsin inflyttningspresent med till dom. Micke fick en fullstor Färjestadflagga, han är ju en riktig hockeynörd...Gissa om svenska flaggan åkte ner fort????
Jag hade gjort en tavla till familjen, som förhoppningsvis kommer passa i den snart färdigrenoverade hallen!
 

Barnen var ute och lekte nästan hela kvällen, studsmattan är ju toppen!
 



Micke o Mattias monterade nya trädgårdsmöbeln medan vi damer tittade på... Sen fick Micke bli grillmästare!
Oj så gott det smakade med flintastek och ljummen pastasallad.


Alla blev mätta, nöjda och trötta. Engla gick och lade sig helt frivilligt och Isak somnade i fotöljen framför tvn.
Katten Maja som alltid är kelsjuk hittade ett knä att gosa i...


Tack familjen för en jättemysig kväll med god mat och trevligt sällskap!
Kraaaam från oss! 

RSS 2.0